Pas­ta car­bo­na­ra met tuin­bo­nen en ham

(59)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 59

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng een laagje water aan de kook. Voeg de tuinbonen toe. Kook 3 min. en giet af.
  2. Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de uien 5 min. Voeg de mix voor pasta carbonara en de melk toe en breng al roerend aan de kook. Voeg de tuinbonen en de ham toe en kook 2-3 min. zachtjes door. Voeg op het laatst de cherrytomaten toe en breng op smaak met peper. Verdeel de penne over 4 diepe borden en schep de carbonarasaus erop.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 615 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 75 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.