Pas­ta met vis, gar­na­len en broc­co­li

(153)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 153

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verdeel de broccoli in kleine roosjes en snijd de stelen in blokjes. Kook de broccoli de laatste 5 min. mee. Laat de tilapiafilet ontdooien. Kook de pastaschelpjes in ruim kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snipper de ui en snijd de tilapiafilet in stukjes. Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de ui goudbruin. Schep de stukjes tilapia erbij. Bereid de mix voor pasta carbonara met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking en schenk het mengsel bij de vis met uien in de pan. Breng het al roerend aan de kook en kook de saus 2-3 min. door.
  3. Giet de pastaschelpjes en broccoli af en schep deze met de jumbogarnalen bij de vissaus in de pan. Warm nog even door en breng op smaak met peper. Serveer het gerecht in diepe borden.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 575 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 69 g
  • vet 17 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 18-19

Pasta met vis, garnalen en broccoli

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta met vis, gar­na­len en broc­co­li

1
1
  • 250 g tilapiafilets
  • 300 g pastaschelpjes

Laat de tilapiafilet ontdooien. Kook de pastaschelpjes in ruim kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 600 g broccoli

Verdeel de broccoli in kleine roosjes en snijd de stelen in blokjes. Kook de broccoli de laatste 5 min. mee.

3
3
  • 2 uien
  • 2 el olie

Snipper de ui en snijd de tilapiafilet in stukjes. Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de ui goudbruin. Schep de stukjes tilapia erbij.

4
4
  • 65 g mix voor pasta carbonara
  • 500 ml melk

Bereid de mix voor pasta carbonara met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking en schenk het mengsel bij de vis met uien in de pan.

5
5

Breng het al roerend aan de kook en kook de saus 2-3 min. door.

6
6
  • 100 g jumbogarnalen

Giet de pastaschelpjes en broccoli af en schep deze met de jumbogarnalen bij de vissaus in de pan.

7
7

Warm nog even door en breng op smaak met peper. Serveer het gerecht in diepe borden.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.