Pasta­scho­tel met Ita­li­aan­se groen­te en kaas

(168)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 168

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • ovenschaal (20 x 30 cm)

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 3 min. Schep de roerbakmix erbij en roerbak 3 min. Meng in de ovenschaal de ongekookte pasta met de groente, passata, het water, de Italiaanse kruiden en breng op smaak met peper en zout.
  2. Dek het gerecht af met de plakken kaas. Schuif de schotel in de koude oven en schakel deze in op 200°C. Bak het gerecht, zodra de oven op temperatuur is, in ca. 40 min. goudbruin en gaar. Serveer direct.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 600 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 64 g
  • vet 27 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 20-21

Pastaschotel met Italiaanse groente en kaas

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pasta­scho­tel met Ita­li­aan­se groen­te en kaas

1
1
  • 2 uien
  • 2 el olijfolie
  • 450 g Italiaanse roerbakmix

Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 3 min. Schep de roerbakmix erbij en roerbak 3 min.

2
2
  • 300 g penne rigate
  • 500 g passata di pomodoro
  • 300 ml kraanwater
  • 2 el Italiaanse kruiden

Meng in de ovenschaal de ongekookte pasta met de groente, passata, het water, de Italiaanse kruiden en breng op smaak met peper en zout.

3
3
  • 200 g belegen kaas

Dek het gerecht af met de plakken kaas. Schuif de schotel in de koude oven en schakel deze in op 200°C.

4
4

Bak het gerecht, zodra de oven op temperatuur is, in ca. 40 min. goudbruin en gaar. Serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.