Fu­sil­li met groen­te-kaas­saus

(61)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 61

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snipper de knoflook. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de wokgroente 8 min. Voeg de laatste minuut de knoflook toe. Voeg de Italiaanse kruiden, de vegetarische balletjes en de passata toe en breng de saus al roerend aan de kook. Warm de saus 3 min. door en breng op smaak met peper en zout. Roer de helft van de kaas erdoor.
  3. Verdeel de pasta over borden. Schep de groente-kaassaus erop en serveer met de rest van de kaas.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 620 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 72 g
  • vet 22 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 18-19

Fusilli met groente-kaassaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Fu­sil­li met groen­te-kaas­saus

1
1
  • 2 tenen knoflook
  • 500 g fusilli

Snipper de knoflook. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 2 el olijfolie
  • 400 g grofgesneden wokgroente

Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de wokgroente 8 min. Voeg de laatste minuut de knoflook toe.

3
3
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • 210 g vegetarische balletjes
  • 500 g passata di pomodoro

Voeg de Italiaanse kruiden, de vegetarische balletjes en de passata toe en breng de saus al roerend aan de kook.

4
4
  • 1 zakje geraspte belegen kaas

Warm de saus 3 min. door en breng op smaak met peper en zout. Roer de helft van de kaas erdoor.

5
5

Verdeel de pasta over borden. Schep de groente-kaassaus erop en serveer met de rest van de kaas.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.