Ham­bur­gers met cham­pig­non­room­saus

(44)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 44

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de aardappelen in stukken en kook ze gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stoof de zuurkool in 10 g boter, afgedekt en op een vlamverdeler, ca. 10 min. Schep af en toe om. Verhit in een braadpan of koekenpan de rest van de boter en bak hierin de hamburgers volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep ze uit de pan en dek af met aluminiumfolie. Bak in dezelfde pan de ui, de champignons en de paprika 5 min. Schenk er de room bij en breng het geheel aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de hamburgers met de champignonroomsaus, aardappelen en zuurkool.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 625 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 32 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 52-53

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.