Ham­bur­gers met cham­pig­non­room­saus

(60)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 60

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de aardappelen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bak de hamburgers in de boter volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen 8 minuten. Neem de hamburgers uit de pan en verpak ze in aluminiumfolie.
  3. Schep de uien, de paprika en de champignons in de pan en roerbak 5 minuten. Voeg de kookroom toe en breng het geheel aan de kook. Breng pittig op smaak met zout en peper. Verdeel de hamburgers over 4 borden. Schep de champignonsaus erover. Serveer met de aardappelen en de sperziebonen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.