Ham­bur­gers met sal­sa

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Keukenspullen
  • barbecue

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit 4 el olie in een pan met antiaanbaklaag, bak de aardappel en ui met de deksel op de pan in 20 min. gaar. Snijd ondertussen de sla in reepjes, bewaar 4 blaadjes voor de garnering. Meng in een kom de augurk met de tomaat, breng op smaak met zout en peper. Steek de barbecue aan. Bestrijk de hamburgers met de rest van de olie. Gril ze in 6 min. aan weerszijden bruin en gaar. Leg op elk bord een hamburger op een slablad, schep de aardappel en de tomaat-augurkensalsa ernaast. Serveer met de salade. Lekker met ketchup.

video

Bar­be­cue aan­ste­ken

Instructievideo - 01:07 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 614 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 41 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.