Ita­li­aan­se sa­la­de met fri­can­deau

(62)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 4 personen
3 62

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwijder de steelaanzet en het puntje van de haricots verts en kook ze in een bodempje water met zout in 4 min. beetgaar. Giet af en spoel ze af onder koud stromend water. Klop een dressing van 3 el olie uit de pot olijven, de azijn en peper en zout. Meng de haricots verts met de eikenbladsla melange en de helft van de dressing. Verdeel over 4 borden. Maak rolletjes van de plakjes fricandeau, snijd deze doormidden en verdeel ze samen met de olijven over de salade. Besprenkel met de rest van de dressing. Lekker met repen focaccia rozemarijn & knoflook (Italiaans brood).

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 130 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.