Fri­can­deau met ar­ti­sjok­ken­ta­pe­na­de

(48)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 48

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer of keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pureer de artisjokharten in de keukenmachine of met de staafmixer met de mayonaise en het citroensap, breng op smaak met zout en peper. Verdeel de fricandeau over 4 borden. Smeer er een laagje artisjokkenpuree op. Garneer met de veldsla, de kappertjes en (versgemalen) peper.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 210 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.