Ge­roos­ter­de groen­ten

  • bijgerecht
  • 6 personen
  • 135 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 40 min. wachten
(85)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands bijgerecht 6 personen
3 85

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd 4 rode uien in parten. Was 3 venkelknollen, verwijder de harde kern en snijd in parten. Snijd 2 groene en 1 rode paprika in repen. Doe de groenten in een braadpan en voeg er 1 bakje losgeknipte cherrytomaten en 5 takjes verse tijm aan toe. Verdeel er ca. 10 ongepelde knoflooktenen over, schep alles goed door elkaar en besprenkel met 4 el olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Zet de braadpan onder de Knoflookkip (recept elders op ah.nl) in de oven en laat 40 minuten garen op 200 °C.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 135 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.