Ge­roos­ter­de groen­ten met gor­gon­zo­la

(37)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 37

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakplaat

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 175 °C. Aardappel, ui en paprika in kom omscheppen met olie en zout en peper naar smaak. Aardappels en groente over bakplaat uitspreiden en in midden van oven ca. 40 min. roosteren, af en toe omscheppen. Trostomaat met takje tussen aardappels en groenten op bakplaat leggen en geheel nog 20 min. roosteren. Kaas over geroosterde aardappels en groenten verdelen en gerecht met basilicum bestrooien. Lekker met groene salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 425 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.