Quesa­dil­la met wit­te kaas en to­maat

(66)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 1 personen
3 66

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tomaten wassen en in blokjes snijden. Tortilla aan één zijde met 1/2 eetlepel olie (uit bakje van witte kaas) bestrijken. Tortilla met oliezijde onderin koekenpan met anti-aanbaklaag leggen Tomaat, kaas, olijven, maïskorrels en jalapeños over tortilla verdelen. Tortilla dubbelklappen. Op middelhoog vuur quesadilla in ca. 5 minuten goudbruin en lauwwarm van binnen bakken, halverwege voorzichtig keren. Quesadilla op bord leggen en guacamole erop scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 620 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 38 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.