Pas­ta­sa­la­de met zon­ge­droog­de to­maat

(112)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 112

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta in 7 min. beetgaar. Spoel de pasta met koud water af en laat uitlekken. Verdeel de broccoli in kleine roosjes, snijd de stelen in kleine stukjes en kook de broccoli in 5 min. beetgaar. Spoel af onder koud water en laat uitlekken.
  2. Dep de tomaten droog en snijd in reepjes. Snijd de geitenkaas in stukjes en de olijven in ringetjes. Meng de pasta met de broccoli, tomaatreepjes, olijven, kaas en olie. Breng op smaak met peper en zout.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 725 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 64 g
  • vet 42 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 28-29

Pastasalade met zongedroogde tomaat

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta­sa­la­de met zon­ge­droog­de to­maat

1
1
  • 300 g schelpjespasta

Kook de pasta in 7 min. beetgaar. Spoel de pasta met koud water af en laat uitlekken.

2
2
  • 600 g broccoli

Verdeel de broccoli in kleine roosjes, snijd de stelen in kleine stukjes en kook de broccoli in 5 min. beetgaar.

3
3
  • 150 g zongedroogde tomaten
  • 250 g zachte geitenkaas
  • 10 zwarte olijven zonder pit

Spoel af onder koud water en laat uitlekken. Dep de tomaten droog en snijd in reepjes. Snijd de geitenkaas in stukjes en de olijven in ringetjes.

4
4
  • 4 el olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper

Meng de pasta met de broccoli, tomaatreepjes, olijven, kaas en olie. Breng op smaak met peper en zout.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.