Ta­gli­a­tel­le met ka­bel­jauw en to­maat

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 640 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 33

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal (15 x 22 cm), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 225° C voorverwarmen. Tagliatelle met weinig zout volgens gebruiksaanwijzing koken. Vis in ovenschaal leggen en met zout bestrooien. Tomaten afgieten en olie opvangen. Helft van tomaten fijnsnijden, met 2 el opgevangen olie mengen en over vis verdelen. Vis in midden van oven in 25 min. gaarbakken. Olijven afgieten. Peultjes in 3 min. beetgaar koken. Rest van tomaten, olijven en 4 el opgevangen olie door tagliatelle scheppen. Tagliatelle over vier borden verdelen. Peultjes erop scheppen. Vis op peultjes leggen. Met peper bestrooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 640 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.