Zach­te ta­co's met mais­ge­hakt en pa­pri­ka

(59)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 59

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de paprika's in vieren, verwijder zaad en zaadlijsten. Snipper van elke paprika een kwart heel fijn, snijd de rest in repen. Snipper een halve ui zeer fijn, snijd de rest in halve ringen. Fruit de uiringen en paprikareepjes in de olie 3 minuten, dek de pan af en stoof 20 minuten. Bak het gehakt rul met de fijngesneden paprika, de uisnippers en de mais. Voeg de taco seasoningmix toe volgens de aanwijzingen op de verpakking. Warm de gordita's op volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel aan tafel de ijsbergsla over de gordita's, schep het maisgehakt erop. Vouw de gordita's dubbel en serveer de gestoofde paprika apart erbij.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 580 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.