Ta­co's met ge­hakt en lin­zen

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 370 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 5 min. wachten
(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 46

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 175 °C. Uien pellen en snipperen. In braadpan boter verhitten en gehakt in 3 min. rul bakken. Ui erdoor scheppen en 3 min. meebakken. Linzen laten uitlekken. Seasoningmix (uit doos) met 125 ml water door gehakt roeren en 10 min. laten sudderen tot vocht verdampt is. Tomaten wassen en in blokjes snijden. Linzen en tomaat laatste 2 min. erdoor scheppen. Avocado schillen, halveren en pit verwijderen. Avocado in blokjes snijden en besprenkelen met citroensap. Tacoschelpen (uit doos) in oven verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Taco's vullen met gehaktmengsel en met salsasaus (uit doos) en avocado garneren. Lekker met kropsla.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 370 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.