Ge­bak­ken ta­co's met sar­di­nes

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 570 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 15

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C. Sperziebonen in 6 min. beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. In braadpan 2 el olie met ui 1 min. bakken. Sperziebonen 1 min. meebakken. Seasoningmix met 100 ml water toevoegen en 2 min. laten sudderen. Sardines laten uitlekken, in stukjes snijden en door sperziebonenmengsel roeren. Taco's uitspreiden op 2 bakplaten en bestrijken met rest van olie. Bonen-sardinesmengsel erover verdelen en uitstrijken. Bestrooien met kaas. Taco's (eventueel na elkaar) 10 min. bakken. Serveren met tacosaus. Lekker met salade van ijsbergsla met yoghurtdressing.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.