Groe­ne pas­ta met groen­ten

(169)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 169

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwijder de steelaanzet en puntje van de sperziebonen. Kook de tagliatelle samen met de sperziebonen beetgaar in de kooktijd van de pasta. Voeg na 3 min. de sugar snaps toe. Laat de tagliatelle en de groenten uitlekken in een vergiet.
  2. Verhit de olie in een wok, voeg 250 g spinazie (per 4 personen) toe en roerbak tot deze is geslonken. Klop de eieren los met de kookroom en de pesto en schep dit door de spinazie. Warm het 3 min. door, totdat de eieren gestold zijn.
  3. Schep het spinaziemengsel en de rest van de rauwe spinazie door de tagliatelle en groenten. Breng op smaak met peper en zout. Serveer in diepe borden.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 555 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 24 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 38-39

Groene pasta met groenten

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Groe­ne pas­ta met groen­ten

1
1
  • 350 g gebroken sperziebonen
  • 300 g tagliatelle all'uovo

Verwijder de steelaanzet en puntje van de sperziebonen. Kook de tagliatelle samen met de sperziebonen beetgaar in de kooktijd van de pasta.

2
2
  • 200 g sugar snaps

Voeg na 3 min. de sugar snaps toe. Laat de tagliatelle en de groenten uitlekken in een vergiet.

3
3
  • 1 el olijfolie
  • 250 g spinazie

Verhit de olie in een wok, voeg de spinazie toe en roerbak tot deze is geslonken.

4
4
  • 2 eieren
  • 150 ml kookroom
  • 90 g pesto alla Genovese

Klop de eieren los met de kookroom en de pesto en schep dit door de spinazie. Warm het 3 min. door, totdat de eieren gestold zijn.

5
5
  • 50 g spinazie

Schep het spinaziemengsel en de rauwe spinazie door de tagliatelle en groenten. Breng op smaak met peper en zout. Serveer in diepe borden.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.