Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Pen­ne met kip en pes­to

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 690 kcal voedingswaarden
    • 20 min bereiden
    • 15 min wachten
(380)waardeer
Een lekker italiaans recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: gevogelte, penne, gebroken sperziebonen, kipfilet, olijfolie, uien, pesto, kookroom en gemalen kaas Italiaans hoofdgerecht 4 personen 690 kcal
4 380

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

Kook de penne 6 minuten. Voeg de bevroren sperziebonen toe, breng het water weer aan de kook en kook het geheel nog 6 minuten. Dep de kipfilet droog en bak deze in 1 el olie goudbruin. Voeg de uien toe en roerbak 5 minuten. Voeg de pesto, de kookroom en 100 ml pastakookwater toe en breng de saus al roerend aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Giet de penne met sperziebonen af, schep de rest van de olie erdoor en strooi er wat zout over. Verdeel de pasta over 4 diepe borden. Schep de kip met saus erop. Strooi er naar smaak geraspte kaas over.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 690 kcal
  • Eiwit 31 g
  • Vet 32 g
  • Koolhydraten 70 g
Tags