Rappe perziktiramisu

375 kcal

15 min. bereiden

3.5/5

(249)

Ingrediënten

Aantal personen

2009 nr. 10 - Bye bye kookstress

Aan de slag

  1. Schenk de koffie in een diep bord. Doop de lange vingers erin en leg deze per 3 stuks naast elkaar op een bordje. Vang de siroop van de perziken op en snijd de perziken in dunne plakjes. Verdeel de perziken over de lange vingers. Klop 3 el perzikensiroop met een garde door de mascarpone en verdeel het mascarponemengsel over de perziken. Rasp de chocolade boven de tiramisu en serveer ze direct.

  • algemeenU kunt de tiramisu 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar tot gebruik afgedekt met vershoudfolie in de koelkast. Rasp er op de dag zelf de chocolade over.

Wat vond je van dit recept?

Rappe perziktiramisu

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig