Rap­pe per­zik­ti­ra­mi­su

(237)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans nagerecht 4 personen
3 237

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Schenk de koffie in een diep bord. Doop de lange vingers erin en leg deze per 3 stuks naast elkaar op een bordje. Vang de siroop van de perziken op en snijd de perziken in dunne plakjes. Verdeel de perziken over de lange vingers. Klop 3 el perzikensiroop met een garde door de mascarpone en verdeel het mascarponemengsel over de perziken. Rasp de chocolade boven de tiramisu en serveer ze direct.

Tip:

U kunt de tiramisu 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar tot gebruik afgedekt met vershoudfolie in de koelkast. Rasp er op de dag zelf de chocolade over.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 375 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 28 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.