In­di­a­se hang­op (shrikan­d)

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 340 kcal voedingswaarden
    • 8 u. 15 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(88)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas nagerecht 4 personen
3 88

Ingrediënten

Keukenspullen
  • schone theedoek zonder wasmiddelenluchtjes
  • zeef

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Spoel een schone theedoek onder de kraan (zodat er geen geur van wasmiddelen meer aan zit). Leg de theedoek in een zeef en zet deze op een kom of pan. Giet de yoghurt in de theedoek en laat deze 1 nacht in de koelkast uitlekken.
  2. Verwarm de melk met de kardemom en de saffraan tot het net niet kookt. Haal de pan van het vuur en los de suiker erin op. Laat 20 minuten afkoelen. Doe de uitgelekte yoghurt in een kom. Meng de melk erdoor. Snijd het vruchtvlees van de mango's in blokjes en serveer bij de shrikand. Garneer met de pistachenoten.
video

Man­go snij­den

Instructievideo - 01:02 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 340 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 45 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.