Hang­op met ho­ning­man­go

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 365 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 12 uur wachten
(48)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan nagerecht 4 personen
3 48

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spoel een schone theedoek onder de kraan en wring hem uit. Leg de theedoek in een zeef en zet deze op een kom of pan. Schenk er de yoghurt in. Dek af en laat 12 uur uitlekken in de koelkast. Snijd het vruchtvlees van de mango in blokjes van 2 cm. Meng met de honing en schep 3/4 van het fruit door de hangop. Garneer met de pistachenoten en de rest van de mango.

video

Man­go snij­den

Instructievideo - 01:02 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 365 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.