Spa­ghet­ti­ni met knof­look, pe­per en olijf­olie

(265)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 265

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de spaghettini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm intussen de olie met de knoflook in een hapjespan op middelhoog vuur en voeg, wanneer de knoflook licht begint te kleuren, de rode peper en het zout toe. Roer goed door en neem de pan van het vuur. Snijd de blaadjes van de peterselie fijn. Giet de spaghettini af en laat uitlekken. Zet de hapjespan weer op het vuur en roer de spaghettini en peterselie erdoor. Meng en serveer direct.
  2. Spaghettini zijn dunne spaghetti, letterlijk dunne 'draadjes'. Ze zijn net als spaghetti vooral geschikt bij sauzen op basis van olijfolie.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.