Ta­gli­a­tel­le met groe­ne groen­ten en kaas

Voor als je houdt van snel, vegetarisch en Italiaans.

(155)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Voor als je houdt van snel, vegetarisch en Italiaans. 4 personen
3 155

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg na 6 min. de broccoli toe. Snijd de ui in partjes. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en fruit de ui goudbruin.
  2. Laat de tagliatelle en broccoli uitlekken en schep terug in de pan. Voeg de kookroom, ui en courgette toe en breng aan de kook. Snijd de grote blaadjes van de basilicum in repen. Schep als laastst de basilicum en kaas door de pasta. Serveer in kommen of diepe borden.
video

Brunoi­se snij­den

Instructievideo - 00:38 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 505 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 15 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 28-29

Tagliatelle met groene groenten en kaas

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ta­gli­a­tel­le met groe­ne groen­ten en kaas

1
1
  • 300 g tagliatelle
  • 300 g broccoliroosjes
  • 2 uien
  • 1 el olijfolie
  • 1 courgette

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg na 6 min. de broccoli toe. Snijd de ui in partjes. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en fruit de ui goudbruin. SNnijd de courgette in blokjes.

2
2
  • 250 ml kookroom light
  • 15 g basilicum
  • 150 g gemalen belegen kaas 30+

Laat de tagliatelle en broccoli uitlekken en schep terug in de pan. Voeg de kookroom, ui en courgette toe en breng aan de kook. Snijd de grote blaadjes van de basilicum in repen. Schep als laastst de basilicum en kaas door de pasta.

3
3

Serveer in kommen of diepe borden.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.