Wa­sa­bi­bo­ter

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
japans bijgerecht 6 personen
4 10

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In kom wasabipasta met rijstazijn losroeren. Boter toevoegen en alles tot zachte crème roeren. Bieslook en naar smaak zeezout en eventueel peper erdoor roeren. Boter op stukje aluminiumfolie scheppen en met behulp van folie rolletje vormen. Aluminiumfolie dichtvouwen en boter in koelkast in ca. 45 min. laten opstijven. Boter in plakken snijden en op warm gerecht laten smelten. Lekker bij o.a. gegrilde tonijn, biefstuk of gegrilde paksoi.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 100 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 1 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Het Barbecueboek

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.