Knof­look­bo­ter met bies­look en ci­troen

(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 6 personen
3 19

Ingrediënten

Keukenspullen
  • vershoudfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Prak met een vork in een kom de bieslook en knoflook door de boter. Rasp boven de boter de gele citroenschil eraf, voeg zout en peper naar smaak toe en roer de boter nogmaals door. Schep de boter op een stuk plasticfolie en vorm er een rol van. Laat de boter minimaal 30-45 minuten in de koelkast opstijven. Verwijder het plasticfolie en snijd de boterrol in dikke plakken.

Tip:

Lekker bij geroosterd vlees, maar ook bij gegrilde vis of groenten of gewoon op knapperig stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 0 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 0 g
  • vet 0 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Variatie op het vuur

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.