Dep de zeewolffilet droog met keukenpapier en besmeer aan beide kanten met de mediterrane boter. Bewaar de zeewolffilet afgedekt in de koelkast. Snijd de knoflookstengels in de lengte in dunne repen en meng ze met de dille, peterselie en rucolacress. Bewaar het kruidenslaatje afgedekt in de koelkast.
Leg de zeewolffilet op een ingevet rooster boven heet vuur en gril ze in 6-8 minuten net gaar; keer de vis halverwege de grilltijd. Verdeel de zeewolffilet over vier borden. Schep het kruidenslaatje op de vis, druppel de olie erover en maal er nog wat peper over.
- algemeenMaak het kruidenslaatje met uw favoriete kruiden: ook basilicum, tijm en bieslook combineren goed.
Gerelateerde recepten
Zeewolffilet met een kruidenslaatje

hoofdgerecht
4 personen
220 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Dep de zeewolffilet droog met keukenpapier en besmeer aan beide kanten met de mediterrane boter. Bewaar de zeewolffilet afgedekt in de koelkast. Snijd de knoflookstengels in de lengte in dunne repen en meng ze met de dille, peterselie en rucolacress. Bewaar het kruidenslaatje afgedekt in de koelkast.
Leg de zeewolffilet op een ingevet rooster boven heet vuur en gril ze in 6-8 minuten net gaar; keer de vis halverwege de grilltijd. Verdeel de zeewolffilet over vier borden. Schep het kruidenslaatje op de vis, druppel de olie erover en maal er nog wat peper over.
algemeen:Maak het kruidenslaatje met uw favoriete kruiden: ook basilicum, tijm en bieslook combineren goed.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
500 g zeewolffilet
50 g mediterrane boter
6 knoflookstengels
2 eetlepels verse dille
2 eetlepels verse peterselie
2 eetlepels rucolacress
2 eetlepels olijfolie extra vierge
0 versgemalen peper
Dit heb je nodig
barbecue