Moz­za­rel­las­al­sa met ra­dijs

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans bijgerecht 4 personen
3 20

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de mozzarella in piepkleine blokjes. Rasp de radijsjes grof. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil eraf. Pers de citroen uit. Meng in een kom de mozzarella met de radijs, citroenrasp, olie en 1 eetlepel citroensap. Schep de peterselie erdoor en breng de salsa op smaak met zout en versgemalen peper.

Tip:

In deze simpele salsa komt de verfijnde smaak van buffelmozzarella goed tot zijn recht. Vervang de peterselie ook eens door dille.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 0 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 0 g
  • vet 0 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Variatie op het vuur

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.