Groen­te­ri­sot­to met ham

(133)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 133

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Breng 450 ml water aan de kook en los het bouillontablet hierin op. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 4 min. Doe de risottorijst erbij en roerbak totdat de rijst glazig wordt. Schep de soepgroente erbij, roer de bouillon erdoor en breng aan de kook. Leg de deksel op de pan en laat de risottorijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar worden. Schep de laatste 5 min. de tuinerwten en hamblokjes erdoor. Breng de risotto op smaak met peper en zout en verdeel over 4 borden.

Tip:

Vervang de hamblokjes door stukjes rollade die u overhoudt na de feestdagen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 440 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.