Rijst en bo­nen­scho­tel met gar­na­len en ham

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 28

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en roerbak de prei en de uien 3 min. Schep de knoflook, de hamblokjes en de garnalen erbij en roerbak weer 3 min. Voeg de bonenschotel toe en verwarm het geheel al roerend tot tegen de kook aan. Warm op laag vuur 5 min. door, roer regelmatig. Schep de rijst door de bonenschotel en serveer direct.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 590 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 83 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.