Pas­ta pe­pe­r­o­na­ta

(108)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 108

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de olie in een braadpan en fruit de knoflook en de ui 2 minuten op zacht vuur. Schep de aubergine, de paprika, de tomaten, de azijn en 2 eetlepels water erbij en smoor de groenten afgedekt 10 minuten, ook op zacht vuur. Voeg zout, (versgemalen) peper en chilipeper naar smaak toe en smoor de groente zonder deksel in nog eens 10 minuten zachtjes gaar. Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en verdeel de spaghetti over warme diepe borden. Verdeel de peperonata over de pasta en strooi de pecorino en de basilicumblaadjes over het gerecht.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 440 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.