Pas­ta met pa­pri­ka to­nijn­saus

(126)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 126

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta samen met de sperziebonen volgens de aanwijzingen op de verpakking van de pasta. Haal de tonijnmoten los, vang de olie op en verdeel het visvlees in mooie stukken. Bak in 3 eetlepels olie van de tonijn de ui, de knoflook en de paprika 5 minuten. Voeg de passata toe en breng de saus aan de kook. Schep de tonijnstukken en de oregano door de tomatensaus en warm de saus op laag vuur ca. 5 minuten door. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Giet de pasta en bonen samen af en schep ze door de tonijnsaus. Schep het gerecht op 4 borden en serveer.

Tip:

Voeg voor wat pit een fijngesneden rood pepertje toe.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 525 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 69 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.