Far­f­al­le met pa­pri­ka zalm­saus

(71)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 71

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roerbak de uien in 1 el olie 3 minuten, schep de paprika-reepjes en het zalmgehakt erbij en roerbak weer 3 minuten. Schenk de passata erbij en breng de saus al roerend aan de kook. Breng de saus op smaak met zout en peper.
  2. Giet de farfalle af en verdeel ze over 4 diepe borden. Schep op elk bord een flinke schep paprika-zalmsaus en strooi er naar smaak wat gemalen kaas over.

Tip:

Voeg als de saus te dik is wat kookwater van de farfalle toe.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 630 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.