Ita­li­aans stoof­pot­je

(113)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 113

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de aardappelen 10 minuten in weinig water met wat zout. Snijd de kalfssaucijzen elk in 3 stukken. Bak de Provençaalse spekreepjes zachtjes uit en schep ze uit de pan. Bak in het bakvet de stukken kalfssaucijs rondom bruin. Giet de aardappelen af, vang 150 ml kookwater op.
  2. Schep de wortels, de venkel, de uien, de knoflook en de aardappelen en de spekreepjes bij de saucijzen in de braadpan. Schenk de balsamicoazijn en het kookwater erbij, dek de pan af en stoof alles, onder af en toe omscheppen, gaar in ca. 15 minuten. Schep het gerecht op 4 borden.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 525 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.