Stoof­pot­je met rood­baars

(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 19

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Uien pellen en snipperen. In braadpan boter verhitten en ui met roerbakmix ca. 3 minuten bakken. Wijn, crème fraîche en kruiden toevoegen en ca. 5 minuten koken. Vis in stukjes snijden, aan stoofpotje toevoegen en vis in ca. 3 minuten zachtjes gaar laten worden. Op smaak brengen met zout en peper. Stokbrood in plakjes snijden. Stoofpotje serveren in diepe borden met stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 52-01

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.