In­di­sche groen­te­scho­tel met ei­e­ren en pin­da­saus

(100)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indonesisch hoofdgerecht 4 personen
3 100

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de worteltjes in ca. 15 minuten gaar. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren 6 minuten mee, laat ze schrikken onder koud water, pel ze en halveer ze. Verwarm de satésaus in een steelpan volgens de aanwijzingen op de pot.
  2. Schep op de borden rijst, worteltjes, komkommer en halve eieren, schep er wat satésaus op en bestrooi de borden met stukjes kroepoek.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 695 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 89 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.