Kip­spa­re­ribs met rijst­sa­la­de

(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 24

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de kipspareribs volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste minuut de Thaise roerbakmix toe en breng de rijst en groente al roerend weer aan de kook. Stort de rijst en groente in een ruime zeef of vergiet en spoel onder koud water.
  2. Giet de ananasschijven af en vang de siroop op. Klop een dressing van de ketjap en 3 eetlepels ananassiroop. Meng de koude rijst met groente met de komkommer, ananas en dressing.
  3. Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de gare kipspareribs met de rijstsalade en de satésaus. Geef de kroepoek erbij.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 700 kcal
  • eiwit 45 g
  • koolhydraten 83 g
  • vet 32 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.