Sa­té met knap­pe­ri­ge groen­ten

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indonesisch hoofdgerecht 4 personen
2 27

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kip in blokjes snijden. Komkommer schillen, halveren, zaadjes verwijderen en in blokjes snijden. Sugarsnaps halveren. In wok olie verhitten. Kip ca. 5 minuten roerbakken. Saus toevoegen en ca. 2 minuten zachtjes verhitten, af en toe roeren. Groenten toevoegen en nog ca. 3 minuten verwarmen. Satéschotel serveren met rijst. Lekker met kroepoek.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 700 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 78 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.