Paas­ca­ke met man­go­gla­zuur en can­tuc­ci­ni

  • nagerecht
  • 8 stuks
  • 730 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 2 u. 5 min. wachten
(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 8 stuks
3 36

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cakevorm (lengte ca. 24 cm, ingevet)

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 175 °C. Klop met een garde de boter met de suiker en het amandelaroma romig. Voeg een voor een de eieren toe en klop steeds glad. Voeg de melk toe. Zeef het bakmeel boven het beslag en roer dit erdoor. Schep het beslag in de vorm en bak de cake in de oven in 75 min. bruin en gaar. Laat de cake 10 min. in de vorm rusten, en plaats hem daarna uit de vorm op een ovenrooster. Laat de cake verder afkoelen. Doe ondertussen de poedersuiker in een kom en voeg druppelsgewijs en al roerend het mangosap toe tot een dik glazuur ontstaat. Verdeel het glazuur over de afgekoelde cake. Druk er meteen de jelly beans in en bestrooi met de cantuccini. Laat het glazuur in minstens 30 min. hard worden.

Tip:

U kunt de paascake een dag van tevoren maken. Bewaar hem afgedekt in de koelkast.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 730 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 121 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.