Mues­li-ka­neel­muf­fins

(62)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 62

Ingrediënten

Keukenspullen
  • muffinvorm met 12 holtes, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Roer in een grote kom zelfrijzend bakmeel, muesli, suiker, kaneel en winterwortel door elkaar. Klop in een andere kom de eieren los met de melk. Smelt de boter en roer deze met de losgeklopte eieren door het mueslimengsel. Verdeel het beslag over de muffinvormpjes. Bak de muffins in ongeveer 20 minuten goudbruin en gaar.

video

Cup­ca­kes ma­ken

Kookles - 08:15 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 585 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 83 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.