Ge­ka­ra­mel­li­seer­de kool­vis met groen­ten

(56)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 56

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Dep de stukken koolvis droog met keukenpapier. Meng de bruine suiker en woksaus in een (hapjes)pan, leg de stukken vis erin en breng de saus aan de kook. Gaar de vis in de saus in ca. 10 minuten. Keer regelmatig, voeg eventueel een beetje water toe als de saus te dik wordt.
  2. Kook de mienestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en roerbak de paksoi, de komkommer en de bosui al omscheppend in 5-6 minuten gaar.
  3. Laat de mie in een vergiet uitlekken. Verdeel de mie over 4 diepe borden, schep de groenten erop en leg erbovenop een stukje vis en lepel de saus erover.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 80 g
  • vet 5 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.