Krui­di­ge ham met mi­hoen­sa­la­de

(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 35

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking, vang wat kookwater op en spoel de mihoen in een vergiet onder koud water. Meng de mihoen met de komkommer en little gem en verdeel dit over 4 borden.
  2. Fruit de ui in de olie, schep de bosuitjes en hamreepjes erbij, voeg de woksaus en 50 ml kookwater van de mihoen toe en warm het geheel 1 minuut door. Schep de kruidige ham over de mihoensalade.

Tip:

Voeg een, in reepjes gesneden, rood pepertje toe voor wat meer pit.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 405 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.