Ra­dijs­spies met se­sam­zout

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 4 personen
3 13

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers
  • vijzel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rooster het sesamzaad in een pan met anti-aanbaklaag op middelhoog vuur goudbruin. Schep het op een bord en laat het even afkoelen. Maal in de vijzel het sesamzaad fijn met het zeezout. Eventueel kun je het ook in een zakje doen en er met een zwaar voorwerp (pollepel, steelpannetje) op tikken om het mengsel te malen. Voeg de olie toe aan het sesamzout. Rijg de radijsjes aan een prikker en doop ze in de olie met sesamzout.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 105 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.