Ver­se groen­ten met ko­ri­an­der­dip

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 4 personen
3 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Roer een dipsaus van de yoghurt met de olie, de koriander en zout en peper naar smaak. Kook de aspergetips 1-2 min. in een laagje water met zout. Was de radijsjes (verwijder niet het groene stronkje; daaraan kun je de radijs vastpakken om mee te dippen). Halveer de komkommer, verwijder de zaadlijsten met een theelepel en snijd het vruchtvlees in repen van 5 cm. Dip de groenten in de korianderdip.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 135 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.