Olie­dip

(7)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 4 personen
2 7

Ingrediënten

Keukenspullen
  • vijzel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rooster de korianderzaadjes in een droge koekenpan tot ze flink gaan geuren en laat ze afkoelen. Wrijf de korianderzaadjes in een vijzel fijn met het zout en de peperkorrels (of doe het in een plastic zakje en plet het met de achterkant van een soeplepel op een houten plank). Roer de olijfolie door het kruidenmengsel en laat het even staan. Lekker om broodstengels, stokbrood en/of rauwkost als wortel, bleekselderij en radijsjes in te dippen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 135 kcal
  • vet 15 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.