Ge­ma­ri­neer­de oes­ter­zwam­men

  • borrelhapje
  • 4 personen
  • 150 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 4 personen
3 9

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oesterzwammen met keukenpapier schoonvegen en in grove stukken scheuren. In pan olie verwarmen. Oesterzwammen met citroensap en tijm erdoor scheppen. Zout en peper naar smaak toevoegen en oesterzwammen afgedekt in 5-8 min. zachtjes gaarsmoren. Oesterzwammen in vrijgekomen vocht tot kamertemperatuur laten afkoelen. Oesterzwammen als onderdeel van antipastischotel of als borrelhapje serveren op bijvoorbeeld sneetjes ciabatta.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 150 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 15 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.