Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Pas­ta met broc­co­li en zalm in ro­mi­ge saus

(532)waardeer
Een lekker italiaans recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vis, fusilli, broccoli, olijfolie, uien, zalm en verse roomkaas Italiaans hoofdgerecht 4 personen 700 kcal
3 532

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

Breng ruim water aan de kook. Strooi de pasta in een pan, voeg de broccoli toe en schenk het kokende water erop. Kook de pasta en de broccoli samen gaar in de tijd die voor de pasta op de verpakking staat. Houd 200 ml kookvocht achter. Verhit de olie en bak hierin de ui goudbruin. Schep de zalmreepjes erbij en bak ze gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de roomkaas en het achtergehouden kookvocht van de pasta en de broccoli toe en laat de roomkaas al roerend smelten. Giet de pasta en de broccoli af en schep ze bij de zalmreepjes. Roer goed door en verdeel over 4 borden.

video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 700 kcal
  • Eiwit 32 g
  • Vet 28 g
  • Koolhydraten 80 g
Tags