Ge­wok­te run­der­reep­jes met spits­kool

(124)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 124

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rasp de schil dun van de limoen en pers de vrucht uit. Schep in een kom de runderreepjes om met 2 el limoensap en wat zout. Laat ze 5 minuten staan. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli in ruim water met wat zout in 3-4 minuten beetgaar. Spoel de roosjes in een vergiet af onder koud water en laat ze goed uitlekken. Verhit de olie in een wok en roerbak de runderreepjes met de gember 5-6 minuten. Schep ze op een bord. Roerbak de spitskool en de broccoli 2-3 minuten in dezelfde wok tot de spitskool begint te slinken. Schep het vlees met de limoenrasp en de sojasaus en het resterende limoensap door de groenten en warm het gerecht nog 2-3 minuten door. Serveer in wijde kommen met de rijst.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 470 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.