Run­der­reep­jes met ge­stoof­de au­ber­gi­ne

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aubergines schoonmaken en in blokjes snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. In braadpan 4 el olie verhitten en aubergine, ui en knoflook 10 min. bakken. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tomaten, 2 el kappertjes en suiker aan aubergines toevoegen en nog 10 min. afgedekt stoven. In koekenpan rest van olie verhitten en runderreepjes in 4 min. bakken. Met zout en peper op smaak brengen. Rest van kappertjes over auberginemengsel strooien. Met rijst en runderreepjes serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 680 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 85 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.