Sper­zie­bo­nen-aard­ap­pel­rai­ta

(150)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 150

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rooster de amandelen al omscheppend goudbruin in een antiaanbakpan. Versnipper 1/2 ui en snijd de rest in dunne halve ringen. Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappel met de gesnipperde ui en de kerrie in 20 min. goudbruin. Kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Schep de aardappel door de yoghurt, breng op smaak met de koriander en zout en (versgemalen) peper. Meng de sperziebonen met de ongebakken uiringen. Strooi de amandelen erover.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 320 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 31 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.